Antena 3 CNN Politică Ponta: Pe 7 aprilie, vom avea un eveniment important al USL. Sunt excluse alianţe ale Uniunii cu PDL

Ponta: Pe 7 aprilie, vom avea un eveniment important al USL. Sunt excluse alianţe ale Uniunii cu PDL

Ponta: Pe 7 aprilie, vom avea un eveniment important al USL. Sunt excluse alianţe ale Uniunii cu PDL
Sursa foto: Foto: worldchanged.eu
de M.Z.    |    12 Mar 2012   •   14:16

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat luni, că cel mai probabil pe 7 aprilie va avea loc un eveniment important la nivelul USL, prin care alianţa politică va fi reafirmată în faţa opiniei publice şi, totodată, vor fi excluse alte alianţe cu PDL sau cu Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, copreşedinte al USL, nu a dorit însă să dea detalii despre ce eveniment este vorba, precizând că mai multe se vor comunica după şedinţa USL de luni după-amiază.

"Cel mai probabil în ziua de 7 aprilie vom avea un eveniment important la nivelul PSD şi USL, prin care practic să reafirmăm nu doar finalizarea negocierilor pentru alegerile locale, ci decizia absolută a PSD, PNL şi a PC de a merge împreună la alegerile locale, la alegerile generale, la guvernarea de după noiembrie 2012, la alegerile prezidenţiale, când vor avea loc, decizia noastră absolută, a celor trei partide, de a nu colabora cu PDL şi cu preşedintele Băsescu şi de a arăta ceea ce ne dorim să facem după alegeri", a declarat Ponta, la finalul reuniunii BPN al PSD.

În cadrul forului de conducere s-a discutat şi aprobat ca PSD să menţină, în cadrul USL, presiunea pe guvernul actual "atât pentru a reda oamenilor din zona bugetară ceea ce preşedintele Băsescu şi Emil Boc le-au tăiat în 2010, dar pe de altă parte pentru a avea o responsabilitate faţă de anii următori - 2013-2016".

BPN al PSD a mai decis să solicite Guvernului să nu aprobe o "segregare" pe criterii etnice a UMF Târgu Mureş, indiferent de ceea ce pierd şi ce au în această perioadă, a menţionat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USL pdl aliante alegeri locale
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close