x close

Ponta: Pe Băsescu nu cred că "îl va feri Dumnezeu", pentru că îşi termină mandatul de preşedinte

de L.D.    |    11 Iun 2012   •   13:54
Ponta: Pe Băsescu nu cred că "îl va feri Dumnezeu", pentru că îşi termină mandatul de preşedinte 525

Premierul Victor Ponta a declarat că nu crede că pe şeful statului, Traian Băsescu, îl va "feri Dumnezeu", argumentând că acesta îşi va termina mandatul, scrie Mediafax.
   
"Pe domnia sa nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că va pierde sigur... îşi termină mandatul de preşedinte. Faptul că preşedintele ţării şi ieri s-a implicat - şi ştiţi foarte bine - în campania electorală, denotă că unele proaste obiceiuri sunt greu de dezvăţat, dar ne ocupăm împreună de lucrul ăsta. Oricum, preşedintele jucător nu mai există, ieri nu ştiu de ce a ieşit la încălzire, că nu i-a folosit la nimic", a spus Ponta.
   
Întrebat dacă, în opinia, sa preşedintele Traian Băsescu nu îşi va finaliza mandatul, premierul a răspuns: "Nu, am zis că îşi va încheia mandatul. Domnia sa nu mai are voie să mai candideze (...) Am spus doar că pentru domnia sa mai bine nu va fi", a clarificat Ponta.
     
Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni dimineaţă, înainte de întâlnirea de la Cotroceni cu Prinţul Charles, cum comentează rezultatul alegerilor locale, el răspunzând, râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".
 

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta Traian Basescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati