Antena 3 CNN Politică Ponta, pe blogul său: Băsescu e Dracul, evident că o să fac tot ce pot să scap ţara de el!

Ponta, pe blogul său: Băsescu e Dracul, evident că o să fac tot ce pot să scap ţara de el!

Ponta, pe blogul său: Băsescu e Dracul, evident că o să fac tot ce pot să scap ţara de el!
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Dec 2010   •   09:04

Preşedintele PSD Victor Ponta scrie pe blogul său că Traian Băsescu ar fi Dracul însuşi. În vizorul lui Ponta au intrat şi alţi membri PDL. Elena Udrea, este, de pildă, "Drăcuşoara preferată".

Victor Ponta susţine că cel mai tare îşi bagă Dracul coada în PDL şi în Guvern, iar modul în care îi conduce pe democrat-liberali este bazat pe principiile dresajului.

"Numerele cu Emil Boc sunt parcă desprinse din "Mihail câine de circ" cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului. Bătăiosul Voinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătrat mai tare şi s-a aşezat cuminte la picior. Fiorosul buldog Blaga s-a dus cuminte la Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş.'' scrie Victor Ponta pe blogul său.

El este convins că acelaşi personaj, numit Dracul are efecte şi asupra preşedintelui PNL Crin Antonescu.

"De câte ori Antonescu înţeapă PSD, imediat toate oficioasele Dracului încep să-l laude frenetic, bravo Crin, eşti liderul Opoziţiei, speranţa tării de refacere a Dreptei care va opri Stânga comunistă! (...) Coada apasă exact la punctul slab - orgoliul, pe care presară tot felul de prafuri cu efect exaltant, totul ca să se întâmple ce spune Dna. Udrea (Drăcuşoara preferată!) - "PNL şi PSD nu au soluţii, sunt doar două partide care se ceartă încontinuu între ele."

În opinia lui Victor Ponta, chiar şi atitudinea lui Mircea Geaonă este influenţată de acelaşi personaj. În schimb, liderul PNL Crin Antonescu dă asigurări că relaţia dintre PSD şi PNL nu este alterată de niciun fel de declaraţii.

Victor Ponta, pe blogul personal: Când îşi bagă Dracul coada!

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close