Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Deci nu a fost o greșeală - ci este un plan! Nu vă lăsați păcăliți!

Victor Ponta: Deci nu a fost o greșeală - ci este un plan! Nu vă lăsați păcăliți!

Victor Ponta: Deci nu a fost o greșeală - ci este un plan! Nu vă lăsați păcăliți!
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
07 Sep 2016   •   21:19

Vestea care anunță schimbarea Codului Fiscal a luat o nouă turnură. După ce din Ministerul Finanţelor s-a aflat că se pregătește un proiect de ordonanţă care prevede schimbarea din temelii a Codului Fiscal, în special în ceea ce priveşte taxarea muncii, ministrul Anca Dragu nu-şi asumă documentul şi-l cataloghează drept o analiză care s-a făcut, cel mult, la nivelul tehnic în minister, deşi acesta are 100 de pagini şi 183 de modificări de articole.

Autorul acestui proiect este Gabriel Biriş, secretar de stat în Ministerul de Finanțe.

“Am văzut că există critici că s-ar mări cotele de contribuții. Acest proiect nu e despre majorări de taxe. Dacă el ar fi aprobat, niciun salariat și niciun angajator nu ar avea de plătit un leu în plus(...). E regretabil că un proiect care încă era în discuții a ieșit așa pe surse și oameni care nu prea au înțeles ce scrie în acel proiect au început să-l critice”, a declarat Gabriel Biriș.

Fostul premier, Victor Ponta, a scris, miercuri seară, pe Facebook, un mesaj prin care îndeamnă oamenii să nu se lase "păcăliți".

"Deci nu a fost o greseala - ci este un plan ! Si acum s-au speriat putin se reactia noastra ! Nu va lasati pacaliti - vor incerca din nou! Pentru ca stiu ca ei au protectie!! Puteti prin vot pe 11 Decembrie putem sa le aratam ca NU AU PROTECTIE contra poporului!"

 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close