Antena 3 CNN Politică Ponta prezintă marţi bugetul pe 2013 grupurilor USL, UDMR şi minorităţilor naţionale

Ponta prezintă marţi bugetul pe 2013 grupurilor USL, UDMR şi minorităţilor naţionale

Ponta prezintă marţi bugetul pe 2013 grupurilor USL, UDMR şi minorităţilor naţionale
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Ian 2013   •   21:47

Premierul Victor Ponta va participa, marţi, la şedinţele grupurilor parlamentare ale USL, UDMR şi minorităţilor naţionale pentru a face prezentări ale bugetului de stat pe 2013, informează Mediafax.
   
Ponta a precizat, luni seară, la un post de televiziune, că va prezenta, marţi, proiectul de buget şi grupului parlamentar PPDD, care i-a răspuns luni seara că doreşte o discuţie pe această temă.
   
Grupul PDL nu a răspuns însă la propunerea de organizare a unei discuţii pe această temă, a adăugat Ponta.
   
Potrivit programului premierului pentru ziua de marţi, transmis de Guvern, de la ora 10:00 Victor Ponta va participa la şedinţa grupurilor reunite ale USL, unde va face o prezentare a bugetului de stat pe 2013.
   
Premierul Ponta urmează să ia parte, apoi, de la ora 11:30, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.
   
De la ora 13:00, primul-ministru are programată participarea la şedinţa grupului minorităţilor naţionale, unde va face o prezentare a bugetului de stat, iar de la ora 14:00 la şedinţa grupului UDMR, pentru o prezentare similară.
   
Premierul Victor Ponta declara, în 14 ianuarie, că va prezenta proiectul de buget pe 2013, când va fi finalizat, grupului USL şi celui al minorităţilor naţionale, apoi va adresa grupurilor UDMR, PDL şi PPDD rugămintea de a le face aceeaşi prezentare înainte de debutul dezbaterilor parlamentare.

"Imediat ce bugetul e gata îl voi prezenta în primul rând Grupului USL şi Grupului minorităţilor naţionale, după care voi adresa o rugăminte către celelalte trei grupuri - UDMR, PDL şi PPDD - dacă sunt de acord ca împreună cu ministrul de Finanţe şi cu ministrul delegat pentru Buget să facem o prezentare a rezultatelor negocierilor cu FMI şi formula bugetului pe 2013, înainte de a începe efectiv dezbaterile în plen", a spus atunci Ponta.



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close