Antena 3 CNN Politică Ponta pune tunurile pe Dragnea: Mâine să își ceară scuze că m-a acuzat de ceva neadevărat

Ponta pune tunurile pe Dragnea: Mâine să își ceară scuze că m-a acuzat de ceva neadevărat

Ponta pune tunurile pe Dragnea: Mâine să își ceară scuze că m-a acuzat de ceva neadevărat
27 Sep 2017   •   19:44

Victor Ponta a declarat, miercuri, că are calitatea de martor în dosarul Belina, afirmând că așteaptă scuze de la președintele PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe nedrept că a făcut un denunț în acest dosar.

”Sunt martor. Domnul Dragnea are astăzi dosarul la Camera Deputaților. Și mâine sper să își ceară scuze că m-a acuzat de ceva neadevărat. Nu am depus niciun denunț niciodată. Această campanie a făcut rău PSD_ului”, a spus Victor Ponta.

Ponta a mai spus că nu i s-a părut nimic dubios atunci când a semnat hotărârea de Guvern în ceea ce privește trecerea a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, arătând că, de regulă, premierul semnează ultimul.

Întrebat de jurnaliști dacă știa că, în general, apele se trec prin lege, nu prin hotărâri de Guvern, Ponta a răspuns: ”Nu mă puneți să comentez lucruri ce țin de Ministerul Justiției”.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului şi Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează şi pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close