Antena 3 CNN Politică Ponta: Refacerea USL, un lucru foarte bun pentru România

Ponta: Refacerea USL, un lucru foarte bun pentru România

Ponta: Refacerea USL, un lucru foarte bun pentru România
de M.T.    |    05 Noi 2014   •   15:18

Refacerea USL este un lucru foarte bun pentru România, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta, în timpul unei întâlniri cu membrii şi simpatizanţii PSD, care a avut loc la Giurgiu.

„Se reface USL - roşul social-democrat, galbenul liberal şi albastrul conservator - şi ăsta e un lucru foarte bun pentru România, pentru că aşa am fost votaţi în 2012, ca USL. Faptul că planul pus la cale de către domnul Băsescu şi de către domnul Ioahnnis de a sparge USL-ul şi de a reface PDL-ul, cu Klaus Iohannis în frunte, a eşuat. Din punctul nostru de vedere, şi acesta e un lucru foarte bun pentru România”, a spus Ponta, citat de Agerpres.

Alături de Victor Ponta s-a aflat deputatul Daniel Chiţoiu, care a afirmat că  PLR este adevăratul partid liberal din România şi acesta îl va susţine pe candidatul PSD-UNPR-PC în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

„PLR este adevăratul partid liberal, iar Victor Ponta va fi cu siguranţă viitorul preşedinte al României, pentru că am pornit împreună în USL, am avut o guvernare bună în USL şi refacerea USL se face prin participarea alături de actuala coaliţie a PLR”, a declarat Chiţoiu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close