Antena 3 CNN Politică Ponta: România are nevoie de nişte tineri care să se gândească mai mult şi la alţii, nu doar la ei

Ponta: România are nevoie de nişte tineri care să se gândească mai mult şi la alţii, nu doar la ei

Ponta: România are nevoie de nişte tineri care să se gândească mai mult şi la alţii, nu doar la ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Aug 2013   •   17:41
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ţinut un discurs în faţa a membrilor organizaţiei de tineret a PSD. Ponta a explicat tinerilor că anul viitor se va repeta scenariul şi vor câştiga, din nou, alegerile. 
 
"Eu vă mulţumesc tuturor, cred foarte mult în energia voastră însă, de anul trecut, nu mai îmi permit să fiu tânăr. De anul trecut, tot ce fac alături de colegi se reflectă în viaţa dvs. în fiecare zi şi vreau să ştiţi că responsabilitatea noastră este pentru toţi tinerii din România", a explicat Ponta. 
 
Şeful PSD le-a urat tinerilor să dea nu numai premieri (Victor Ponta a fost preşedinte la TSD), dar şi miniştri. "Îmi doresc să fiţi organizaţii de tineret mai puternice decât cele din care am făcut eu parte, să nu daţi doar premieri dar şi miniştri". 
 
În cele din urmă, Ponta a vorbit şi despre tineri care nu fac parte din TSD şi a făcut un apel la cei prezenţi să se gândească mereu şi la alţii, nu doar la ei. 
 
"Există şi mulţi tineri care nu se gândesc la politică, unii dintre ei probabil că au ajuns la culcare mai de dimineaţă, alţii se gândesc unde să se angajaze în această toamnă, unii au viitorul asigurat. Sunt însă foarte mulţi care nici măcar nu ne pot urmări astăzi, care nu au televizor, care nu au unde să doarmă, ce să mănânce şi faţă de care am aceeaşi responsabilitate cum am faţă de dvs. România are nevoie de nişte tineri care să se gândească mai mult şi la alţii, nu doar la ei."
 

×
Subiecte în articol: presedinte PSD Victor Ponta tineri TSD discurs
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close