Antena 3 CNN Politică Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Ponta: Săptămâna viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    26 Feb 2014   •   12:22

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare, marţi, Parlamentului noua formulă a Guvernului.

"I-am propus preşedintelui ca, în locul miniştrilor liberali, să numesc miniştri interimari membri actuali ai Cabinetului şi că săptămâna viitoare să merg în Parlament cu noua structură a Guvernului. Preşedintele m-a asigurat că îmi va semna imediat decretele şi asta înseamnă că, în cursul zilei de azi, vom avea şedinţă de Guvern ca să ne continuăm activitatea atât de normal cât se poate într-o situaţie ca aceasta", a spus Ponta, la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

El a anunţat că va purta discuţii cu UDMR cu privinţă la noua formulă a Guvernului, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

Astfel întrebat dacă a stabilit deja un dialog cu UDMR, Ponta a răspuns că nu a discutat încă cu nimeni despre o nouă majoritate, dar va discuta în acest sens.

"Nu am discutat încă cu nimeni despre o nouă majoritate, evident că vor începe aceste discuţii din momentul în care plecarea PNL din USL şi de la guvernare este un fapt cert şi decis. O să avem, în perioada următoare, pentru a avea o majoritate stabilă în Parlament", a spus Ponta.

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta parlament guvern UDMR
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close