Antena 3 CNN Politică Ponta se dezice total de PSD-ALDE: E mai rău ca pe vremea tehnocraţilor

Ponta se dezice total de PSD-ALDE: E mai rău ca pe vremea tehnocraţilor

Ponta se dezice total de PSD-ALDE: E mai rău ca pe vremea tehnocraţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Aug 2017   •   15:21

Fostul premier Victor Ponta îl critică dur pe ministrul Energiei pentru situaţia din domeniu și susține că situaţia generată de Guvernul PSD-ALDE e mai rea decât cea de pe vremea Guvernului tehnocrat. 

Ieri 7 August România a importat energie de aproape 1000 MW (cea mai mare parte din Ungaria - țară care nu are nici cărbune, nici gaz sau centrală nucleară)!
În tot anul 2016 am avertizat Guvernul Tehnocrat că Sistemul Energetic este în pericol - dar nu aveai cu cine să vorbești / dar le-am spus oamenilor că dacă votează PSD - ALDE o să se îndrepte lucrurile - din păcate e mai rău ca înainte!

Actualul Ministru al Energiei este și mai incompetent, mai mincinos, mai arogant și distructiv decât "Tehnocrații" (deși credeam că așa ceva e imposibil???)!
Numai țepe - la Cernavodă numai vorbe cu Grupurile 3 și 4, la CEO toți foștii pedeliști sunt înapoi la "jefuială" la Hidroelectrica nu se mai face nimic, că nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze și strângeri de mână!

Așa am ajuns la prețuri triple și import de energie!!! Și va fi și mai rău!”, a scris Victor Ponta, marți, pe pagina de Facebook.
 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close