Antena 3 CNN Politică Ponta: Serviciul de Protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu

Ponta: Serviciul de Protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu

Ponta: Serviciul de Protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Noi 2012   •   18:51

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Alexandria, că Serviciul de protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia zilei sale de naştere, precizând că între instituţii acest fapt "este normal şi civilizat".
   
Întrebat dacă i-a cumpărat vreun cadou preşedintelui Traian Băsescu de ziua de naştere a acestuia, Victor Ponta a răspuns: "Nu, dar cred că este normal şi civilizat, între instituţii, în mod sigur Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine (n.r.- duminică) scrisoarea de felicitare!", conform Mediafax.
   
La întrebarea dacă în ultima perioadă a mai comunicat instituţional cu preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta a răspuns afirmativ, precizand că "nu se pune problema vreunui blocaj".
   
"Sigur că da, pe toate temele care ţin de activitatea instituţională între preşedinte şi primul-ministru. După cum ştiţi foarte bine sunt acţiuni de politică externă, sunt decrete pe care trebuie să le semnăm amândoi. Nu se pune problema vreunui blocaj", a precizat Victor Ponta.
   
Premierul Victor Ponta a participat, sâmbătă, la ceremonia de semnare a ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din  Alexandria, judeţul Teleorman, împreună cu  preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

×
Subiecte în articol: guvern presedinte premier Victor Ponta blocaj
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close