Antena 3 CNN Politică Ponta şi Antonescu au discutat la Palatul Victoria despre înfiinţarea comisiei de anchetă în cazul Călăraşi. Comisia va fi condusă de PSD

Ponta şi Antonescu au discutat la Palatul Victoria despre înfiinţarea comisiei de anchetă în cazul Călăraşi. Comisia va fi condusă de PSD

Ponta şi Antonescu au discutat la Palatul Victoria despre înfiinţarea comisiei de anchetă în cazul Călăraşi. Comisia va fi condusă de PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Noi 2013   •   16:21

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost joi după-amiază la Palatul Victoria, împreună cu ministrul Radu Stroe.Din primele informaţii, acolo ar fi avut loc o întâlnire cu premierul Victor Ponta.


Preşedintele PSD, Victor Ponta a confirmat că a discutat, la Guvern, cu liderul PNL, Crin Antonescu, despre proiectul de înfiinţare a comisiei de anchetă Călăraşi şi a afirmat că Antonescu i-a comunicat că, de principiu, este de acord, dar mai trebuie studiate obiectivele şi componenţa comisiei.

Premierul a precizat că această comisie va fi condusă de către un reprezentant PSD, şi nu de către senatorul Ilie Sârbu. Decizia privind desemnarea acestei persoane, care trebuie să aibă cunoştine juridice foarte serioase, va fi luată săptămâna viitoare.

Discuţia dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu a durat maximum 30 de minute, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

"Se mai discută până miercuri despre acest draft", au declarat sursele citate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că nimeni din PNL nu va împiedica vreo comisie de anchetă şi că "sigur" că liberalii vor fi de acord, menţionând că de pe acum propune ca aceasta să fie condusă de senatorul PSD Ilie Sârbu.
 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close