Antena 3 CNN Politică Ponta: Singurul sondaj care contează este cel de pe 16 noiembrie, de la ora 21:00

Ponta: Singurul sondaj care contează este cel de pe 16 noiembrie, de la ora 21:00

Ponta: Singurul sondaj care contează este cel de pe 16 noiembrie, de la ora 21:00
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    07 Sep 2014   •   20:42
Premierul Victor Ponta a comentat sondajul prezentat duminică seară în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3. 
 
Sondajul îl dă favorit pe Ponta din toate punctele de vedere şi acesta pleacă de pe poziţie de forţă în cursa prezidenţială. Totuşi, premierul a explicat că singurul sondaj care va fi cu adevărat important este cel de pe 16 noiembrie, de la ora 21:00 (n.r. primul tur). 
 
"Din ce în ce mai mult se întâmplă un lucru pe care îl discutam şi mai de mult. Vor fi in turul II un candidat care să reprezinte acele idei ale USL, schimbarea regimului Băsescu, o nouă politică economică şi al doilea candidat va fi cel al lui Traian Băsescu. Iohannis, Predoiu sau Udrea, nu contează. Armele vor fi aceleaşi. Ei sunt cei care "apără statul de drept", de parcă statul de drept este doar Blaga, Udrea şi Iohannis."
 
De asemenea, Ponta a explicat că până în turul II se va da o bătălie între candidaţii preşedintelui Băsescu.
 
"Până la turul I este o bătălie între cine este mai pro-Băsescu. De la domnul Iohannis, doamna Udrea, doamna Macovei. Este o bătălie între ei între cine este următorul Băsescu."
 
Cât despre avertismentul preşedintelui, referitor la intrarea în campanie, premierul a arătat că astfel de demersuri ne costă foarte mult la nivel de imagine. 
 
"Pe mine nu mă îngrijorează că Traian Băsescu se bagă în campanie, dimpotrivă, e foarte bine. Sunt toţi candidaţii domniei sale, care îi duc mai departe gândirea. Singurul lucru care mă îngrijorează este faptul că interese importante ale României se stabilesc acum pentru următorii ani. Şi în acest context văd aceleaşi plângeri din 2004, scrisori la ambasade, scrisori la Bruxelles, la Washington. Partenerii noştri vor spune "Da' chiar nu s-a întâmplat nimic? Din 2004 încoace?" Cred că lipsa de idei şi de patriotism din partea acestor oameni ne costă întotdeauna."
 

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close