Antena 3 CNN Politică Ponta: Stoica blochează numirea secretarului de stat al PSD la Justiţie

Ponta: Stoica blochează numirea secretarului de stat al PSD la Justiţie

Ponta: Stoica blochează numirea secretarului de stat al PSD la Justiţie
Sursa foto: victor ponta
06 Feb 2009   •   03:43

Conflictul dintre PSD şi PDL continuă cu doi lideri de la vârf. Mărul discordiei îl reprezintă de această dată Ministerul Justiţiei şi posturile de secretar de stat.
Vicepreşedintele PSD Victor Ponta îl acuză pe vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica de faptul că blochează numirea secretarului de stat al PSD la Ministerul Justiţiei.
Astfe, deşi Mircea Geoană anunţa încă din urmă cu trei săptămâni propunerea PSD pentru funcţia de secretar de stat, Maia Teodoriu, aceasta nu a fost numită nici acum.
Ponta susţine cp Valeriu Stoica ar face presiuni asupra lui ministrului Cătălin Predoiu pentru a nu o numi. ?Am vorbit cu domnul prim-ministru Boc şi dânsul a spus că el, personal, nu are nimic împotriva Maiei Teodoriu. Domnul Valeriu Stoica nu o doreşte acolo. Nu înţeleg cât de independent este ministrul Justiţiei dacă domnul Stoica îi stabileşte secretarii de stat?, declara Ponta, citat de Cotidianul. Conform schemei guvernamentale, ministerul în cauză are patru secretari de stat, din care unul numit de PSD- acesta fiind de altfel şi singurul post rămas vacant.
Maia Teodoriu a mai fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în guvernul Năstase, când ministru era Rodica Stănoiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close