Antena 3 CNN Politică Ponta: Sunt întrebat cum rezist atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"

Ponta: Sunt întrebat cum rezist atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"

Ponta: Sunt întrebat cum rezist atacurilor lui Băsescu şi altor domni cu nume care se termină în "-escu"
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
08 Mar 2014   •   13:23
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a participat la evenimentul de la Sala Palatului, al organizaţiei de femei a PSD, ocazie cu care a ţinut un discurs în faţa femeilor social-democrate. 
 
"Vreau să vă zic "La mulţi ani!", să vă urez tot ce e mai bun pe lume, în primul rând linişte, în al doilea rând linişte şi în al treilea rând capacitatea de a redeveni oameni. Eu am crescut într-o familie în care femeile aveau majoritate absolută. Constituţional, aş spune. Mama, cele două surori ale mele, uneori mă mai revoltam împotriva deciziilor, dar făceam tot cum stabileau ele. Şi la Guvern am ajuns aproape la fel. De Muncă se ocupă Rovana, de bani se ocupă tot o femeie. De dialog se ocupă tot o femeie, Aurelia, după ce Doina a făcut faţă cu brio acestei uriaşe provocări şi de ceea ce iubesc eu cel mai tare, sportul, tot o femeie se ocupă şi cred că este alegerea cea mai bună."
 
Ponta a glumit şi a explicat că îşi poate păstra calmul şi liniştea în faţa atacurilor zilnice pentru că are linişte în cămin. Preşedintele PSD nu a ratat ocazia să îi atace şi pe Traian Băsescu dar şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu.
 
"Mă întreabă toată lumea cum pot să fiu atât de calm, cum pot să fiu liniştit, de ce nu răspund când sunt atacat de domnul Băsescu, de alţi domni, tot cu «escu». Păi e simplu: dumneavoastră nu aţi fi fericiţi, n-aţi fi calmi, n-aţi fi pozitivi dacă în fiecare dimineaţă când îşi bei cafeaua te uiţi cu o domnişoară la «Piraţii» şi «Doctoriţa Pluşica»? Cred că aţi fi...”, a spus Ponta, în discursul susţinut în faţa femeilor PSD, de 8 Martie.."

Preşedintele PSD a părăsit scena însoţit de fiică, soţie şi mamă, în aplauzele publicului.

"Evident, am încercat să negociez ca la finalul discurslui să vină Irina, să mă ia de pe scenă. Vedeţi, negocierile cu Băsescu sunt uşoare, nu la fel şi în familie."
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close