Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Dan Tăpălagă - noul președinte al PSD?!?

Victor Ponta: Dan Tăpălagă - noul președinte al PSD?!?

Victor Ponta: Dan Tăpălagă - noul președinte al PSD?!?
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
18 Mai 2016   •   13:52

Fostul premier Victor Ponta lansează un nou atac, pe Facebook. De data asta, ținta sa este jurnalistul Dan Tăpălagă, de la agenția Hotnews.

“Mai minte omul, dar ca Tovarășul Colonel nimeni! M-am tot întrebat de ce un om cu o mentalitate securistă specifică anilor '50 se manifestă așa! Întâi m-am gândit că de fapt își dorește să fie președinte PSD - și fiindcă nu reușește se comportă ca un iubit refuzat!”

“Dar am analizat mai bine:

1. Dan Tapalagă a devenit foarte nervos când a venit discuția despre "acoperiții" din partidele politice - adică ceva colegi ai săi;

2. Pe urmă s-a enervat și mai tare când a văzut în Legea Avocaților interdicția pentru aceștia să fie "acoperiți" și a dat fuga să îl mintă pe Ambasadorul Klemm că e o lege anti-justiție (ceea ce explică greșeala făcuta de acesta de a combate alături de Zgonea o reglementare care ulterior s-a dovedit a fi identică cu sistemul din SUA și din UE)!

3. Și cel mai tare se supără când vine vorba de o inițiativă a jurnaliștilor pe care eu o susțin, referitoare la interdicția și pentru cei din presă de a mai fi "acoperiți"! Să vedeți atunci ce violent va devenit Tov. Colonel - vrea și el să ajungă General!

Oricum, eu cred că PSD tot nu va face cum "ordonă" Tovarășul Tapalagă. Și el o să vorbească cu șefii săi se ne mai facă niște dosare penale. Și majoritatea oamenilor o să voteze tot cu PSD pentru că au văzut ce buna e viața cu "tehnocrații" și "acoperiții" gen Tapalagă! Ghinion!”, scrie Ponta, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close