Ponta: Trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi

de D.D.    |    26 Mai 2014   •   13:26
Ponta: Trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni intenţia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, Acesta a spus că trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi cum sunt dispreţuiţi şi în România.

Întrebat cum comentează anunţul preşedintelui PNL, privind trecerea parlamentarilor PNL la PPE, Victor Ponta a răspuns: „O îngrozitoare minciună. Eu ţin minte, l-aţi dat dumneavoastră acum o săptămână, când îi spunea domnului Verhofstadt că noi suntem liberali şi aşa rămânem. Cred că pentru imaginea României este un lucru foarte prost. Numai în România s-a întâmplat, de două ori, nu o dată, ca un lider de partid să îşi ia partidul peste noapte şi să şi-l ducă dintr-o parte în alta. Nu mai există niciun precedent”.

Ponta a mai spus că „cei de la Bruxelles, Strasbourg, nu vor vorbi despre Antonescu, pentru că nu ştiu cine este Antonescu, ci despre faptul că în România, pentru a doua oară, un partid candidează într-un fel - PD era socialist, PNL, liberal - şi peste noapte, pentru că aşa decid liderii, trec la altă familie politică”.

„Să ştiţi că trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi cum sunt dispreţuiţi şi în România”, a mai spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că, în şedinţa de luni a conducerii partidului, va propune ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE din Parlamentul European.

Parteneri
x close