Antena 3 CNN Politică Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL

Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL

Ponta: Traian Băsescu concurează pentru rolul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei PDL
de N.B.    |    24 Noi 2012   •   17:41

Traian Băsescu concurează cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei electorale PDL, consideră preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele Traian Băsescu va prinde anul 2014 în funcţie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că aceasta depinde, în totalitate, de preşedintele României.

"Depinde de domnul preşedinte acest lucru. Acum, două luni s-a comportat ca un preşedinte. I-a prins bine şi României şi domniei sale. A început campania, acum e în concurenţă cu Traian Radu Ungureanu, cine e purtătorul de cuvânt mai ridicol al campaniei PDL", a spus Ponta.

El a adăugat că a văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână.

"Eu am văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână şi fac o legătură cu ieşirile domnului Băsescu", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai declarat că a constatat, împreună cu Crin Antonescu, că doar USL face campanie electorală şi că PDL nu are mitinguri electorale.

"Am constatat cu domnul Antonescu că noi facem campanie, dar că doar noi facem campanie. Nu ne-am întâlnit pe nicăieri, în niciun judeţ, nu am auzit de nici un miting, n-am auzit de niciun program al PDL. Sigur, ăsta nu e un caz de supărare", a spus Ponta.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close