Antena 3 CNN Politică Ponta: Udrea a trimis nişte INTERLOPI să mă huiduie, are o gândire PARANOICĂ

Ponta: Udrea a trimis nişte INTERLOPI să mă huiduie, are o gândire PARANOICĂ

Ponta: Udrea a trimis nişte INTERLOPI să mă huiduie, are o gândire PARANOICĂ
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Mai 2014   •   21:42

Premierul Victor Ponta susţine că cei care l-au huiduit în Gara de Nord erau "interlopi profesionişti", trimişi de Elena Udrea, care are o "gândire paranoică", pentru a-i plăti o poliţă, după incidentul de la Constanţa, unde preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat.

De asemenea, şeful Guvernului susşine că el nu are nicio legătură cu episodul de la Constanţa şi condamnă un astfel de comportament.

"Udrea a dat un comunicat că să ne fie ruşine (pentru incidentul de la Constanţa - n.r.) şi a trimis nişte interlopi să mă huiduie, nişte bătăuşi ca la Nana, dar n-am nicio legătură şi nu aş organiza un episod ca cel de la Constanţa. Nu aş organiza niciodată un astfel de lucru. (...) Cât de mult îmi e antipatic preşedintele Băsescu, sunt total împotriva ideei că trebuie să acţionăm prin a scuipa, cu dat cu pietre.

Iar gândirea Elenei Udrea, că dacă i se întâmplă ceva lui Traian Băsescu noi suntem de vină, e una paranoică", a spus premierul Victor Ponta, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Ponta a mai spus că cei care l-au huiduit erau nişte persoane cu tatuaje, trimişi, ca la serviciu, să îi plătească o poliţă pentru incidentul în care a fost implicat preşedintele Traian Băsescu la Constanţa.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.

"De ce te-a trimis?", i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

Ofiţerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Şeful Guvernului a ieşti din gară, a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close