Ponta, un nou atac la Guvernul Tudose: Dacă nu există altă opoziție, fac eu. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt

de M.Z.    |    01 Sep 2017   •   12:54
Ponta, un nou atac la Guvernul Tudose: Dacă nu există altă opoziție, fac eu. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt Foto: Agerpres

Deputatul independent Victor Ponta a declarat, vineri, la deschiderea celei de-a doua sesiuni parlamentare din acest an, că proiectele bune le va susţine, iar în cazul în care „sunt proaste” le va contesta. 

În ceea ce priveşte Fondul Suveran de Dezvoltare, fostul premier a precizat că dacă este un proiect pentru România, îl susţine, dar dacă este "pentru prietenii lui Dragnea din Israel sau din alte ţări", va fi contra, potrivit news.ro.

”Dacă sunt proiecte bune, le susţin, dacă sunt proiecte proaste, eu o să fac opoziţie, că ştiţi că nu există altă opoziţie în afară de mine. Doar nu vă aşteptaţi la PNL să facă opoziţie. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu fondul acela de investiţii. Dacă îl facem pentru România, îl susţin, dacă îl facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte ţări, o să fiu contra. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt, ci doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost”, a precizat Ponta.

Parteneri
x close