Antena 3 CNN Politică Ponta, un nou atac: „Nu putem să avem niciun fel de performanţă şi eficienţă cu un Guvern condus de Dăncilă”

Ponta, un nou atac: „Nu putem să avem niciun fel de performanţă şi eficienţă cu un Guvern condus de Dăncilă”

Ponta, un nou atac: „Nu putem să avem niciun fel de performanţă şi eficienţă cu un Guvern condus de Dăncilă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Oct 2018   •   16:52

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a afirmat, luni, că remanierea guvernamentală nu reprezintă o soluţie, pledând pentru schimbarea Cabinetului condus de Viorica Dăncilă până la 1 ianuarie.

„Noi, cei de la Pro România, considerăm că orice fel de remaniere, schimbare de miniştri, în acest moment înseamnă, pur şi simplu, ceea ce se traduce în limbaj românesc: bagi şobolanii în sac, îi amesteci şi îi scoţi iarăşi. Nu putem să avem niciun fel de performanţă şi eficienţă cu un Guvern condus de doamna Dăncilă, de domnul Vâlcov şi de statul paralel de la Scroviştea. Dacă există orice fel de formulă prin care până la 1 ianuarie să avem un alt Guvern susţinut tot de PSD, de ALDE - sau orice altă formulă mai largă de susţinere e foarte bună -, noi, parlamentarii Pro România, vom vota în favoarea acestei idei. Ideea că mai schimbăm miniştrii unui baron revoltat cu miniştrii unui baron care îl susţine pe Dragnea e ceva ce în niciun caz nu aduce o soluţie, ci, pur şi simplu, se referă la chestiuni care nu au legătură cu interesul nostru”, a explicat fostul prim-ministru, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta viorica dancila premier guvern
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close