Antena 3 CNN Politică Ponta: Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu şi atunci mai bine pleacă

Ponta: Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu şi atunci mai bine pleacă

Ponta: Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu şi atunci mai bine pleacă
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Mar 2012   •   16:32

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că nu ar fi făcut publică discuţia de la telefon cu premierul Ungureanu, însă ''dacă primul-ministru s-a apucat să povestească, trebuia să aibă curajul să spună tot", informează Agerpres.
   
"Eu nu povestesc niciodată la televizor când vorbesc cu cineva la telefon. Eu nu am făcut decât să confirm ceea ce Ungureanu a spus la televizor. Eu nu aş fi povestit. Am multe discuţii telefonice, pentru că răspund la telefon. Nu prea sun, dar sunt sunat, aşa cum m-a sunat şi domnul Ungureanu, de exemplu, eu nu l-am sunat pe domnia sa. Acum dacă începem să povestim la televizor, trebuie să avem curajul să povestim tot" este de părere Victor Ponta.

"Sigur că se poate supăra doamna Anastase sau doamna Udrea sau alte doamne ale domnului Băsescu. Dar dacă începem să povestim, eu zic să avem curaj. Eu nu am vorbit cu Guvernul, că am văzut un comunicat al Guvernului, pentru că nu m-a sunat Guvernul. Pe mine m-a sunat domnul Ungureanu şi am vorbit cu domnul Ungureanu. Dacă vrea să povestim în public, povestim, dacă nu, nu. Este foarte simplu", a spus Ponta.
   
Întrebat dacă a fost deranjat de faptul că Ungureanu a povestit la televizor despre discuţia telefonică, Ponta a spus că nu a fost deranjat , pentru că nu are niciun secret, însă a fost deranjat de faptul că "dacă începi şi spui, după aia ţi-e frică de Roberta Anastase şi zici că nu ai spus".
   
"Asta este o problemă de can-can, dar este şi o problemă de principiu: primul ministru Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu are şi atunci mai bine pleacă din funcţie. Pe domnul Blejnar a vrut să îl schimbe din funcţie şi nu a putut, că nu l-a lăsat partidul, pe domnul Duţă a vrut să îl schimbe şi nu l-a lăsat partidul, pe doamna Anastase ar cam vrea să o schimbe, dar nu este dânsul să decidă, pe doamna Udrea nici măcar nu poate să o roage să nu-l mai critice în public, să nu îl mai facă de râs, că nu ştie ce vorbeşte", a mai spus acesta.
   


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close