Antena 3 CNN Politică Ponta: USL va iniţia şi va participa la un pact pe sănătate, între putere, opoziţie şi specialişti

Ponta: USL va iniţia şi va participa la un pact pe sănătate, între putere, opoziţie şi specialişti

Ponta: USL va iniţia şi va participa la un pact pe sănătate, între putere, opoziţie şi specialişti
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Ian 2012   •   21:30

USL va iniţia şi va participa la un pact naţional pe sănătate, care să fie asumat atât de putere şi de opoziţie, cât şi de specialişti şi de societatea civilă, a anunţat, vineri, liderul PSD Victor Ponta, informează Mediafax.

Ponta a criticat decizia preşedintelui Traian Băsescu de a solicita retragerea Legii sănătăţii, el calificând-o ca "atitudine iresponsabilă a unei persoane rupte de realitate".
   
Ponta a mai spus cã este nevoie de reformarea sistemului de sănătate, plecând chiar de la aceastã lege a sãnãtãţii, care conţine şi prevederi bune.
   
El a afirmat cã USL va trece peste ceea ce are de reproşat actualei puteri şi va iniţia şi va participa la un pact naţional pe sănătate, "în care profesioniştii să spună oamenilor politici ce trebuie schimbat".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close