Antena 3 CNN Politică "Ponta va fi candidat din partea PSD la Preşedinţie. Antonescu este deja uzat". Cine spune asta

"Ponta va fi candidat din partea PSD la Preşedinţie. Antonescu este deja uzat". Cine spune asta

"Ponta va fi candidat din partea PSD la Preşedinţie. Antonescu este deja uzat". Cine spune asta
12 Apr 2013   •   20:24

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a afirmat că "Victor Ponta are veleităţi de preşedinte de ţară" şi consideră că acesta "va fi candidat din partea PSD" la alegerile prezidenţiale, iar Crin Antonescu, chiar dacă va candida, va intra în cursă " deja uzat", informează Mediafax.
   
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce atitudine ar trebui să aibă sibienii faţă de premierul Victor Ponta care a promis, în campania electorală, la Mediaş, că sediile Transgaz şi Romgaz nu se vor muta.
   
"Cred că pentru Victor Ponta cea mai usturătoare pedeapsă a sibienilor va fi la vot. Pentru că Victor Ponta are veleităţi de preşedinte de ţară. Victor Ponta se visează candidat la Preşedinţie din partea USL şi atunci sibienii vor avea un ac pentru cojocul domnului Ponta şi anume să-l atingă la vot atunci când va veni să le ceară votul ca şi candidat la Preşedinţie", a spus Turcan.
   
Întrebată dacă este de părere că Victor Ponta va fi candidatul PSD sau al USL la Preşedinţie, Turcan a răspuns că Ponta va candida din partea PSD.
   
"Eu cred că va fi candidat din partea PSD. Şi cred că în momentul de faţă Crin Antonescu este total dependent de Victor Ponta şi de USL şi aş spune că se comportă ca şi o maşină dependentă de benzina oferită de USL. Eu cred că benzina oferită de USL se va termina pentru Crin Antonescu şi va ajunge în parcarea de maşini folosite, uzate a USL, aşa cum mai există şi alte persoanje politice care au fost folosite şi aruncate de către PSD", a afirmat ea.
   
Când a fost întrebată dacă, în aceste condiţii, Crin Antonescu va mai candida sau nu la Preşedinţie, Turcan a afirmat că "este posibil să candideze", adăugând însă că acesta este "deja uzat".
   
"Este posibil să candideze, dar să candideze singur, într-o cursă în care intră deja uzat, pentru că, perindându-te atât ca şi candidat la Preşedinţie din partea USL, ajungi să fii uzat, el nu pare a fi un competitor de cursă lungă, aşadar cred că i se va termina benzina", a conchis Raluca Turcan.
   

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close