Antena 3 CNN Politică Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5

Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5

Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Mar 2012   •   17:21

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova, că Marian Vanghelie nu pleacă din PSD, ci va fi candidatul USL la alegerile pentru Primăria sectorului 5, informează Mediafax.

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că a avut o discuţie cu Marian Vanghelie, infirmând zvonurile legate de plecarea acestuia din PSD.
   
Liderul PSD a precizat că USL a cofirmat până în prezent doar trei candidaturi de primari în Bucureşti: Marian Vanghelie la Sectorul 5, Andrei Chiliman la Sectorul 1 şi Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.
   
"Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5. De altfel, în Bucureşti, în afară, de domnul primar Andrei Chiliman, care este confirmat drept candidat al USL pentru Primăria Sectorului 1, Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu, nu am anunţat ceilalţi candidaţi pentru celelalte patru sectoare. O vom face până pe 7 aprilie", a declarat preşedintele PSD.
   
În 7 martie, vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie anunţa, după o întrevedere cu liderul partidului, Victor Ponta, privind candidaturile USL pe Bucureşti, că va candida la Primăria Sectorului 5.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Marian Vanghelie
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close