Antena 3 CNN Politică Ponta: Vasile Blaga vrea doar să fure iar la alegeri

Ponta: Vasile Blaga vrea doar să fure iar la alegeri

Ponta: Vasile Blaga vrea doar să fure iar la alegeri
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    01 Sep 2015   •   17:51
Premierul Victor Ponta a reacţionat la declaraţiile copreşedintelui PNL Vasile Blaga, spunând că liberalul s-a dat de gol că vrea să ajungă la Guvernare, doar ca să organizeze alegerile. 
 
"Pe domnul Blaga l-a luat gura pe dinainte şi v-a spus şi dumneavoastră, a spus şi întregii ţări, de ce vrea la guvernare. Nu vrea la guvernare să facă ceva mai bun, să guverneze ţara, să vă fie mai bine, să mărească salarii, să facă drumuri. Domnul Blaga vrea la guvernare să organizeze alegerile. Mi-a placut aia că n-a organizat niciodată alegeri. Serios? Dar în 2009 cum a câştigat domnul Băsescu al doilea mandat? Nu cu furăciunile lui Blaga și ale lui Videanu? Are memorie scurtă, deci cetăţenii României ştiu de ce vrea PNL la guvernare, ca să organizeze alegeri. Iertaţi-mă, dar eu nu sunt de acord cu ei", a replicat premierul Victor Ponta.

Vasile Blaga a spus că PNL va depune moţiunea de cenzură din această sesiune parlamentară când va fi pregătit. A subliniat încă o dată că este într-o relaţie foarte bună cu Gabriel Oprea, care a susţinut guvernul PDL până în ultima clipă. 
 
"Am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât mulţi din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi cu UNPR. Să nu uităm că UNPR a susţinut guvernele Boc şi Ungureanu, au fost corecţi, au fost cinstiţi, nu a căzut guvernul Boc şi guvernul Ungureanu din cauza lor. Mi-aş dori un guvern minoritar dacă nu vor fi alegeri anticipate, deşi noi ne-am dori alegeri anticipate", a spus Vasile Blaga, co-preşedinte PNL.
 
Gabriel Oprea, pe de altă parte, a spus că are o relaţie bună cu Blaga, dar că-l susţine în continuare pe premierul Ponta.
 
Informaţiile au fost prezentate marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close