Antena 3 CNN Politică Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vânzare. Băsescu o poate cumpăra cu 2,5 milioane euro

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vânzare. Băsescu o poate cumpăra cu 2,5 milioane euro

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vânzare. Băsescu o poate cumpăra cu 2,5 milioane euro
de S.T.    |    12 Ian 2015   •   23:37

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2.200 metri pătraţi, va fi scoasă la vânzare, astfel că Traian Băsescu nu o va mai putea avea ca reşedinţă decât dacă va plăti 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a declarat premierul Victor Ponta.

El a precizat că, din cele două vile ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) de la Snagov, puse la dispoziţie fostului preşedinte Traian Băsescu în luna decembrie alături de alte cinci imobile, una, în suprafaţă de circa 400 metri pătraţi, a fost acordată între timp spre utilizare Autorităţii pentru Personale cu Dizabilităţi, iar cealaltă, în suprafaţă mai mare, va fi scoasă la vânzare.

"Cealaltă, cea foarte mare, cu siguranţă o vom scoate la vânzare, pentru că este evaluată la peste 2,5 milioane euro. Dacă Băsescu vrea să o cumpere, va veni cu cei 2,5 milioane euro", a spus Ponta, luni seară, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"Noi am vrut să ne îndeplinim şi obligaţia legală, să arătăm că i-am pus la dispoziţie", a mai spus premierul, precizând că Traian Băsescu nu a răspuns ofertelor RA-APPS.

Citeşte şi:

Băsescu, şapte case la alegere pentru retragerea sa


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".


×
Subiecte în articol: Victor Ponta Snagov vila RA-APPS
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close