Antena 3 CNN Politică Ponta: Vom depune o nouă moţiune de cenzură imediat ce strângem 236 de semnături

Ponta: Vom depune o nouă moţiune de cenzură imediat ce strângem 236 de semnături

Ponta: Vom depune o nouă moţiune de cenzură imediat ce strângem 236 de semnături
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iun 2010   •   22:24

PSD va depune o nouă moţiune de cenzură în momentul în care va reuşi să strângă 236 de semnături, a anunţat liderul social democrat Victor Ponta. El spune că va propune ca textul noii moţiuni să fie unul scurt şi simplu şi care să obţină adeziunea populară. Pe lângă parlamentarii PSD care vor semna moţiunea, textul va fi trimis tuturor grupurilor parlamentare. Mai mult, se va încerca strângerea de semnături în colegiile reprezentate de parlamentari care susţin actualul Guvern.

?Trebuie ca oamenii din Vaslui sau din Sectorul 2 să poată să-i întrebe pe Marian Sârbu sau pe Cristian Diaconescu ce fac cu viaţa lor. Trebuie să existe o presiune publică. Trebuie întrebaţi: Domnule, ce faci cu noi? De ce susţii Guvernul ăsta?? a spus Ponta, citat de Mediafax.

Liderul PSD a subliniat că partidul său nu va depune moţiunea mai devreme de strângerea celor 236 de semnături şi a spus că nu ştie exact când se va reuşi acest lucru. Un lucru rămâne însă cert: PSD doreşte alegeri anticipate şi schimbarea Guvernului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta motiune de cenzura
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close