Antena 3 CNN Politică Ponta vrea ca SECRETUL lui Băsescu să fie dezvăluit. Nu e păcat să nu-l ţină curajul până la capăt?

Ponta vrea ca SECRETUL lui Băsescu să fie dezvăluit. Nu e păcat să nu-l ţină curajul până la capăt?

Ponta vrea ca SECRETUL lui Băsescu să fie dezvăluit. Nu e păcat să nu-l ţină curajul până la capăt?
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Noi 2012   •   19:29

Victor Ponta i-a sugerat lui Traian Băsescu să înceapă desecretizările cu stenogramele CSAT despre răpirea din Irak, scrie Mediafax.

Premierul este convins că Băsescu nu are nimic de ascuns legat de acest subiect, respectiv "nici sume, nici cifre, nici persoane".
   
"Dar nu am putea să desecretizăm discuţiile din CSAT despre răpirea din Irak? Nu crede domnul preşedinte Băsescu că ar fi  idee bună să le desecretizeze, să aflăm cine i-a răpit şi cine i-a adus înapoi şi cât ne-a cost? Eu cred că e o idee foarte bună să desecretizăm, dacă aşa zice domnul preşedinte Băsescu că tot e secret ce e la CSAT. Să începem cu răpirea din Irak. Sunt convins că mâine o desecretizează, că nu are nimic de ascuns domnul preşedinte, nici sume, nici cifre, nici persoane", a spus Ponta.
   
Ponta i-a transmis şi un avertisment lui Traian Băsescu: "Să nu se joace cu focul, că iarăşi... pisica blândă..ştiţi cum".
   
Ponta a spus că e păcat ca Băsescu să "nu-şi ţină curajul" până la capăt în ce priveşte stenogramele. "Să ne spună domnul preşedinte, dacă e aşa curajos. Nu e păcat să nu-l ţină curajul până la capăt?", a mai arătat Ponta.
   
Premierul a declarat că nu are acces la ele şi că numai Traian Băsescu are acces la stenograme şi dosare. "Eu sunt cu poporul şi cu guvernarea", a spus Ponta.
   
"Foarte bine, e foarte bine dacă o face (le desecretizează, n.r.), sigur că da. Eram vreo 20 de oameni acolo. Restul, cu ameninţările domnului preşedinte cu stenogramele, mă amuză. Dar nu vrea să le desecretizăm pe toate? Şi cele din vremea când era prim-ministru domnul Boc, ce se vorbea la CSAT? Şi cele în care au decis reducerea bugetului pentru Apărare? Nu vrea să le desecretizeze şi pe acelea? Că bugetul pentru Apărare a fost redus în fiecare an. Nu ar vrea domnul preşedinte Băsescu să le desecretizeze? Cred că ar fi foarte bine să le desecretizăm", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close