Antena 3 CNN Politică Poziționare fermă a umaniștilor, pe tema măsurilor fiscal-bugetare

Poziționare fermă a umaniștilor, pe tema măsurilor fiscal-bugetare

Liderii Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) au anunțat, după ședința Biroului Executiv de marți, că au adoptat o rezoluție de susținere a măsurilor fiscal-bugetare propuse de guvern.

de Georgiana Adam    |    03 Oct 2023   •   14:36

"Având în vedere pericolul unei crize politice majore datorită controverselor dintre ideologii politice de stânga, respectiv de dreapta; Pentru evitarea unor măsuri radicale care ar afecta veniturile populației și ținând cont de faptul că măsurile bugetar-fiscale propuse de premierul Marcel Ciolacu vizează reducerea prăpastiei dintre cei bogați și cei săraci; Având în vedere că principiul umanist al diminuării prăpastiei dintre bătrâni și tineri se regăsește în măsurile preconizate; Biroul Executiv al PUSL a aprobat poziția oficială a partidului de a susține pachetul de măsuri fiscal-bugetare propus de premierul Marcel Ciolacu”, transmite PUSL într-un comunicat de presă.

În același timp, PUSL anunță că Andrei Câmpean este noul lider al organizației de tineret a umaniștilor.

"În primul rând, este greu pentru tinerii de astăzi să se regăsească în politică. Am descoperit însă, aici, în PUSL, un loc în care tinerii nu doar că sunt încurajați să se implice în politică, ci sunt ascultați și prețuiți pentru plusurile pe care le aduc. Am ferma convingere că noi, umaniștii, vom reuși să reducem prăpastia dintre bogați și săraci și, în același timp, putem stinge și conflictul dintre generații care și-a pus amprenta asupra societății românești", a declarat Andrei Câmpean.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close