Antena 3 Politică PP-DD a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare

PP-DD a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare

de M.Z.    |    25 Mar 2014   •   22:42
PP-DD a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
PP-DD a depus marţi la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidaţilor fiind deschisă de preşedintele fondator al partidului, Dan Diaconescu.
 
"Noi am strâns foarte multe semnături. Astăzi am adus, aici, în jur de 350.000 de semnături. Avem cel puşin încă odată atâtea adunate la sediu, în varianta în care ar fi vreo problemă să putem să schimbăm practic tot materialul pe care l-am adus astăzi. Noi suntem într-o nouă etapă a proiectului nostru", a declarat preşedintele PP-DD, Simona Man, la BEC, la depunerea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, informează Agerpres.
 
Ea şi-a exprimat convingerea că partidul va avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare, undeva la 15%, pe primele locuri pe lista candidaţilor aflându-se, pe lângă Dan Diaconescu şi Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu şi Radu Orzaţă.
 
Ea a mai precizat că europarlamentarii PP-DD ar trebuie să facă în PE "tot ce nu au făcut europarlamentarii partidelor care au fost până acum".
 
"Noi ne dorim să promovăm românismul, să promovăm valorile naţionale şi tradiţia poporului român să o aducem la rang înalt şi să încercăm să ne impunem în PE ca şi români şi nu să fim marginalizaţi. Vrem să fim cetăţeni cu drepturi în Europa", a conchis Man.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close