Antena 3 CNN Politică PPDD anunţă că va vota ÎMPOTRIVA Cabinetului Ponta III

PPDD anunţă că va vota ÎMPOTRIVA Cabinetului Ponta III

PPDD anunţă că va vota ÎMPOTRIVA Cabinetului Ponta III
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mar 2014   •   17:50

Parlamentarii PPDD vor vota împotriva noului Guvern pe motiv că nu pot gira un Cabinet în care UDMR este inutil, a anunţat, marţi, în plen, deputatul PPDD George Comşa, informează Mediafax.
   
El a spus că apreciază pledoaria prim-ministrului pentru stabilitate şi pentru "inutilitatea" UDMR în acest Guvern.
   
"Inutilitatea UDMR nu este doar teoretică, ci şi practică. PPDD într-o formă distilată, cu 26 de voturi, eliberat de traseişti, şi-a oferit sprijinul pentru stabilitate fără pretenţia de ministere şi de vicepremier. De câţi vicepremieri e nevoie ca ţara să fie condusă prost? PPDD a decis să voteze împotriva acestui Guvern, multe din argumentele liberalilor se regăsesc. În această zonă a Europei, nu putem să girăm un Guvern în care UDMR este inutil", a spus deputatul PPDD.
   
Premierul Victor Ponta a mers, luni, la grupul PPDD, el prezentându-le parlamentarilor acestui grup principalele obiective de guvernare şi arătând deschiderea sa spre dialog, preşedintele PPDD, Simona Man, anunţând, ulterior, că formaţiunea sa va rămâne în opoziţie.
   
Ponta a spus că PPDD va vota, doar marţi, pentru Guvern.

La rândul său, preşedintele PPDD Simona Man a arătat că partidul va rămâne în opoziţie, în condiţiile în care UDMR intră la guvernare.
   
"Premierul ne-a prezentat situaţia actuală, merge la guvernare cu UDMR, noi rămânem cum am anunţat, în opoziţie şi aşteptăm următoarea remaniere", a spus Man.
   
Ea a arătat că va analiza împreună cu grupul PPDD dacă formaţiunea va vota Guvernul marţi în Parlament.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close