Antena 3 CNN Politică PPDD îşi propune un scor de 20% la alegerile europarlamentare din 2014

PPDD îşi propune un scor de 20% la alegerile europarlamentare din 2014

PPDD îşi propune un scor de 20% la alegerile europarlamentare din 2014
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2013   •   16:41
Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, sâmbătă, la Rădăuţi, că va candida pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului 2014, iar conducerea partidului estimează că PPDD va obţine 20 la sută din voturi la aceste alegeri, conform Mediafax.
Conducerea PPDD s-a întâlnit, sâmbătă, la Rădăuţi, cu reprezentanţii PPDD din structurile locale ale organizaţiei sucevene în cadrul unui turneu de evaluare a organizaţiilor.
Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, într-o conferinţă de presă, că partidul se află într-o nouă etapă a planului de acţiuni de a intra în discuţii cu toţi reprezentanţii PPDD la nivel local, iar secretarul general al PPDD, Liviu-Robert Neagu, a arătat că în lipsa vehiculului de comunicare, OTV, s-a considerat că este oportună transmiterea mesajului lui Dan Diaconescu, de unitate şi forţă, prin întâlniri în teritoriu.
El a spus că aceasta este şi o etapă de pregătire a alegerilor europarlamentare la care PPDD ţinteşte la un scor de 20 la sută. 
"Cred că suntem îndreptăţiţi pentru că în organizaţii e în continuare acelaşi entuziasm", a spus secretarul general al PPDD. 
El a subliniat că forţa PPDD nu constă în cei "68 minus 19 parlamentari", ci şi în consilierii judeţeni, consilierii locali, primari şi viceprimari şi restul membrilor şi simpatizanţilor.
"Suntem îndreptăţiţi să sperăm că în cel mai scurt timp să devenim al doilea partid în România atât în ceea ce priveşte numărul de membri, în ceea ce priveşte procentele, dar şi în ceea ce priveşte calitatea membrilor noştri şi a parlamentarilor", a spus Neagu.
Preşedintele PPDD, Simona Man, a precizat că după 15 septembrie va fi începută procedura de preselecţie a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. 
Întrebată dacă va candida, ea a răspuns :"Cu siguranţă da".
Secretarul general al PPDD a adăugat că se conturează o listă cu candidaţii partidului la alegerile europarlamentare, precizând că o parte din conducerea partidului se va afla pe lista de candidaţi la alegerea PE.
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close