Antena 3 Politică "Praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc PDL. Declaraţia furioasă a lui Vasile Blaga

"Praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc PDL. Declaraţia furioasă a lui Vasile Blaga

26 Mai 2013   •   18:12
"Praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc PDL. Declaraţia furioasă a lui Vasile Blaga
Sursa foto: Foto: Agerpres
"Praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc PDL, a declarat preşedintele partidului, Vasile Blaga. Liderul democrat a arătat că oricine îşi are locul în PDL, dar "să vină la muncă".

"Nu o dată când ne-a fost greu unii ne-au părăsit! Nu s-au înhămat la muncă, ne-au părăsit şi în 2000, erau unii chiar miniştri, ne-au părăsit pe urmă alţii. Ce s-a ales de ei şi de carierele lor politice după aceea? Praful şi pulberea! Aşa se va alege de toţi cei care cred că pot funcţiona în afara acestui partid, după ce au primit atâtea de la el! Nu-şi vor găsi viitorul politic decât în Modrogan, în curtea asta, punând osul la creşterea acestui partid, aşa cum facem toţi!", a spus Vasile Blaga pe scena amenajată în curtea sediului PDL cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de la înfiinţarea partidului.

Preşedintele PDL a vorbit şi despre democrat-liberalii care critică PDL, arătând că aceştia nu pot fi în acelaşi timp şi în interiorul, dar şi în afara partidului.

"Oricine îşi are locul în acest partid, dar să fie sincer cu el, să-l iubească, să se exprime în interiorul lui şi să vină la muncă mai ales atunci când partidului îi este greu, cum este acum. Nu poţi fi în acelaşi timp şi în interiorul lui, şi în afara partidului. Nu poţi lovi partidul atunci când îi este greu, din calcule politice meschine pe care le faci de obicei doar pentru tine - "oare voi mai fi pe vreo listă, oare voi mai vizita vreun Parlament altfel decât cu bilet de intrare?". Asta-i mână în luptă pe unii, nu pe cei de aici", a mai spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

PDL împlineşte 20 de ani de la înfiinţarea formaţiunii democrate
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close