Antena 3 CNN Politică Preda: Cei care au venit în PDL când lucrurile erau roz să lase greii partidului să-l scoată din criză

Preda: Cei care au venit în PDL când lucrurile erau roz să lase greii partidului să-l scoată din criză

Preda: Cei care au venit în PDL când lucrurile erau roz să lase greii partidului să-l scoată din criză
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Mar 2012   •   09:00

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, într-un interviu pentru Mediafax, că dacă democrat-liberalii vor aplica în continuare "poziţia struţului", s-au "nenorocit", el susţinând că aceia care au venit când partidul era la putere trebuie să lase "greii" să scoată PDL din criză.
   
"Cei care au venit la treizeci şi ceva la sută în partid n-au cum să rezolve asemenea situaţie, n-au cum să ne ajute. Îi respectăm, îi iubim, dar trebuie să înţeleagă că nu trebuie să mai spună ceva, nu trebuie să mai facă, pentru că ei nu ştiu ce înseamnă criza în partid, ei au venit la putere, ei au venit când toate lucrurile sunt roz. Acum îi rugăm respectuos să lase greii partidului să încerce să facă din partidul ăsta monobloc", afirmă Cezar Preda.
   
Cezar Preda consideră că în actuala conducere a PDL, aleasă la Convenţia Naţională din mai 2011, se află "oameni foarte buni", însă nu toţi sunt aşa. Unii membri ai conducerii centrale a partidului "n-au nicio treabă cu funcţiile pe care le-au luat, au fost într-o echipă şi pentru a da o imagine nouă, de pictorial al acestui BPN".
   
El mai spune că Emil Boc şi cei din jurul său trebuie să se hotărască ce face PDL în perspectiva alegerilor: "Luptăm să supravieţuim sau luptăm să câştigăm".

×
Subiecte în articol: pdl cezar preda alegeri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close