Antena 3 CNN Politică Preda: PDL va avea soarta PNŢCD, dacă Blaga va continua războiul din partid

Preda: PDL va avea soarta PNŢCD, dacă Blaga va continua războiul din partid

Preda: PDL va avea soarta PNŢCD, dacă Blaga va continua războiul din partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Mar 2013   •   14:48

PDL ar putea avea soarta PNŢCD, dacă Vasile Blaga va continua războiul din partid, este de părere europarlamentarul Cristian Preda.

Acesta afirmă că PDL ar trebui să facă opoziţie la USL, şi nu să se afunde în scandaluri interne care ar destabiliza şi mai mult partidul.

Preda susţine că în acest moment, Vasile Blaga e mai degrabă preocupat de detaliile confruntării sale cu Elena Udrea decât de poziţa partidului.

"Trebuie să începem în acest moment să facem opoziţie USL-ului, pentru că asta e misiunea pe care am primit-o de la electorat, nu ni s-a cerut să facem cu ochiul puterii şi să ne adăpostim pe lângă uselişti. Pe de altă parte, trebuie să constituim, atât cât se poate, un front al opoziţiei, care să fie unit, cred că unirea face puterea. Îi solicit lui Vasile Blaga să facă acest efort, Blaga e preocupat mai mult de disputa cu Elena Udrea. Dacă îşi doreşte ca în locul unei opoziţii la USL să facă un război cu celelalte platforme, cred că ne ducem către un final pe care scrie PNŢCD, pe care l-a trăit acest partid istoric", a comentat Cristian Preda.








×
Subiecte în articol: cristian preda vasile blaga
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close