Antena 3 CNN Politică Predoiu, avizat de comisiile parlamentare în unanimitate pentru Ministerul Justiţiei

Predoiu, avizat de comisiile parlamentare în unanimitate pentru Ministerul Justiţiei

Predoiu, avizat de comisiile parlamentare în unanimitate pentru Ministerul Justiţiei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Feb 2012   •   16:56

Cătălin Predoiu, candidatul pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a primit aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, din partea Comisiilor juridică, pentru Cercetarea abuzurilor şi pentru Drepturile omului din Camera Deputaţilor şi Senat, informează Mediafax. Audierea s-a desfăşurat fără cvorum de lucru.
   
Comisiile reunite Juridică, pentru Cercetarea abuzurilor şi pentru Drepturile omului au finalizat audierea candidatului, la şedinţă participând 23 de senatori şi deputaţi.
   
De la audierea lui Predoiu de către Comisiile de specialitate au absentat parlamentarii PSD şi PNL, ceea ce a determinat lipsa cvorumului.
   
La începutul şedinţei, preşedintele preşesintele Comisiei pentru Drepturile omului de la Senat, Gyorgy Frunda, a anunţat că nu este îndeplinit cvorumul necesar, fapt care va fi consemnat în procesul-verbal ce va fi întrocmit la sfârşitul şedinţei şi care va fi transmis plenului, care este "suveran" în ceea ce priveşte votul de învestitură.
   
El a precizat că, totuşi, Predoiu va fi audiat de cele şase comisii parlamentare - cele două Comisii juridice, Comisiile pentru cercetarea abuzurilor şi Comisiile pentru Drepturile omului ale Parlamentului.
   
Pe de altă parte, secretarul Comisiei juridice a Senatului, Mircea Andrei, a solicitat ca în procesul-verbal al şedinţei să se menţioneze că lipsa cvorumului este cauzată de absenţa parlamentarilor PSD şi PNL.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close