Antena 3 Politică Predoiu, după anunţul creşterii salariilor din Sănătate: Ponta a deschis cutia Pandorei

Predoiu, după anunţul creşterii salariilor din Sănătate: Ponta a deschis cutia Pandorei

de M.Z.    |    18 Aug 2015   •   18:46
Predoiu, după anunţul creşterii salariilor din Sănătate: Ponta a deschis cutia Pandorei Foto: Agerpres
Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a comentat pe Facebook, după ce Victor Ponta a anunţat majorarea salariilor din sănătate, că "odată cu suprasolicitarea măririlor salariale, premierul Victor Ponta a deschis cutia Pandorei", adăugând că speră ca România să nu ajungă ca Grecia în doi ani.
 
"Legenda spune că Zeus i-a dăruit lui Epimeteu pe Pandora şi cutia ei, plină de rele, dar cuprinzând un singur lucru bun: Speranţa. Să asemuim Pandora cu Guvernarea. Odata cu supralicitarea măririlor salariale, premierul Ponta a deschis cutia Pandorei. Cum spuneam, singurul lucru bun din cutia Pandorei este Speranţa. În cazul nostru, speranţa că nu vom ajunge ca Grecia în doi ani", a scris Predoiu, marţi, pe pagina sa de socializare. 
 
Premierul Victor Ponta a anuntaţ marţi, la finalul discuţiilor privind sectorul sanitar, că va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru şedinţa Guvernului de săptămana viitoare privind majorarea de 25 la sută a salariilor pentru tot personalul sanitar, de la 1 octombrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close