Antena 3 CNN Politică Predoiu: După familia Ceauşescu, familia Ponta, acum avem familia Mănescu

Predoiu: După familia Ceauşescu, familia Ponta, acum avem familia Mănescu

Predoiu: După familia Ceauşescu, familia Ponta, acum avem familia Mănescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2013   •   17:58
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a reacționat dur în urma propunerii lui Crin Antonescu la conducerea MTI, Ramona Mănescu.
 
Acesta a declarat prin intermediul paginii sale de Facebook : „Alianta corupta USL transforma Romania intr-o tara bananiera”.
 
Prim-vicepreşedintele PDL este de părere că partidele din USL devin anexele unor privilegiaţi. „După familia Ceausescu, familia Ponta, avem acum familia Mănescu”, scrie Predoiu pe pagina sa de Facebook.
 
Postarea prim-vicepreşedintelui PDL a stârnit controverse printre utilizatorii reţelei de socializare.
 
"Haideti sa fim cinstiti si sa spunem ca in Romania familiile sunt multe: familia Basescu, familia Predoiu si altele, nu-i asa? ”, scrie un utilizator.
 
"Dumneata vb domnule?cine are contracte de reprezentare juridica cu institutii ale statului?Predoiu si asociatii?decenta.bun simt si alte calitati de unde.mitocanie nesimtire sfidare hotie mediocritate toate calitati ale politicienilor.Nenorocirea Romaniei”, scrie un altul.
 
În ciuda comentariilor în contradictoriu, Cătălin Predoiu nu a intervenit în lungul șir de comentarii polemice pe care l-a stârnit postarea sa.
 
Un alt utilizator scrie într-un comentariu: "Familia Basescu face parte din amnezia selectiva ? Ati uitat de fratele presedintelui Mircea, ce controleaza portul Constanta cu mafia lu Mazare sau familia Basescu implicata in afacerile cu armament pe care vad ca s-a pus batista ca pe tambal . Dar familiile Udrea , Videanu, si alti mafioti din cel mai mare clan mafiot al acestei tari pe care au devalizat-o de miliarde ?"
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close