x close

Predoiu: Premierul inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi sunt ridicate a doua zi

de G.S.    |    31 Aug 2013   •   15:21
Predoiu: Premierul inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi sunt ridicate a doua zi 416 Foto: Agerpres
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, că premierul Victor Ponta "inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi a doua zi sunt ridicate, cum s-a întâmplat la Ungheni".
"Avem o ţară în care prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi a doua zi sunt ridicate, cum s-a întâmplat la Ungheni. Este inimaginabil. De la Ceauşescu nu s-a mai văzut lucrul aceasta, să inaugurezi ceva ce nu există doar ca să vină presa, să tele-guvernezi şi să pleci acasă", a comentat Predoiu, conform Mediafax.
Menţionând că "nu se mai poate aşa", Cătălin Predoiu a afirmat că democrat-liberalii trebuie să pună "Stop" şi să treacă mai departe "la luptă efectiv politică, bazată pe dialog", dar un dialog în care aceştia să îşi apere soluţiile, până când USL va fi scos de la guvernare.
"O nouă Românie trebuie să fie altfel decât există astăzi. Astăzi este sufocată de o majoritate anacronică, o majoritate prost gândită politic, măcinată de corupţie, nu mai e niciun dubiu. Această majoritate USL a venit la putere cu sloganul dreptate până la capăt. Vor face  corupţie până la capăt", a spus, pe de altă parte prim-vicepreşedintele PDL.
"Ce fac cu licitaţiile, ce fac cu ridicarea pragurilor, ce fac cu cazurile de corupţie din guvern, ne-am întors ani de zile în urmă. (Aceasta - n.r.) demonstrează că nu mai e niciun dubiu, nicio speranţă. USL este sistematic corupt, nu sunt doar cazuri de corupţie", a opinat Predoiu. 
El a dat ca exemplu ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile la Ministerul de Finanţe, unde ministrul este încă în funcţie deşi s-a cerut demiterea lui.
"Din nou credibilitatea României este pusă la îndoială de această majoritate care dă România ani de zile înapoi. Avem o majoritate USL care practică din nou găştile, familiile, criteriul prieteniei dincolo de competenţă atunci când fac numiri la cel mai înalt nivel în stat. Nu poţi să pui un ministru care nu a auzit de criteriul respectiv doar că e prieten cu soţia premierului. Nu se poate să te joci cu funcţiile publice în acest fel", a mai spus Predoiu.
Şeful Guvernului de la Bucureşti a fost prezent în Republica Moldova la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iaşi-Ungheni, alături de premierul moldovean, Iurie Leancă, şi comisarul european pentru Energie, Günther Oettinger. Inaugurarea a fost organizată marţi, când a fost sărbătorită aniversarea a 22 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati