Antena 3 CNN Politică Predoiu: Principalul meu proiect este trimiterea în opoziţie a accidentului istoric numit USL

Predoiu: Principalul meu proiect este trimiterea în opoziţie a accidentului istoric numit USL

Predoiu: Principalul meu proiect este trimiterea în opoziţie a accidentului istoric numit USL
06 Iul 2013   •   14:39
Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la reuniunea CNC al PDL, că principalul său proiect este "trimiterea în opoziţie" a "accidentului istoric" numit USL, conform Mediafax.
"Sunt astăzi aici şi pentru un alt motiv, pentru că nu mai pot să stau şi să mă uit când ţara noastră e făcută praf în fiecare zi de iresponsabili care în loc de cap au un televizor, în loc de inimă au un portofel şi în loc de suflet au un sac cu miştocăreli. USL este un accident istoric şi noi avem obligaţia morală să-i oprim. USL a făcut ţăndări pe ce a pus mâna anul trecut, pe reputaţia României. USL este un lichidator de ţară, joacă aschet şi fotbal cu România, până când o sa-i oprim", a declarat Predoiu.
Predoiu a precizat că nu este "omul cuiva împotriva altcuiva" şi că va încerca să unească taberele din PDL, susţinând că un PDL unit "nu are adversar în România".
"Nu sunt al niciunei tabere. Vin să încerc să unesc aceste tabere, dacaă rămânem separaţi suntem slabi, dacă ne unim PDL nu are adversar în România", a mai declarat fostul ministru.
În replică la unele acuzaţii ale lui Cristian Preda, fostul ministru a mai spus că PDL "nu este un partid de bolşevici", pentru că "la bolşevici nu apuci să vorbeşti împotrivă, ci este un partid :mai disciplinat poate decât alet partide".
Predoiu şi-a mai motivat înregimentarea sa în PDL şi prin faptul că "nu i-a dat telefon niciodată, dar niciodată" şi că PDL "nu a făcut zid atunci când a fost pus în cauză unul sau altul dintre primarii acuzaţi de corupţie". 
Fostul ministru a mai declarat că este gată să "muncească" şi să stea alături de PDL, indiferent dacă va fi ales sau nu într-o funcţie, pentru că vrea să vadă scoasă USL "de la destinele ţării".
La această oră CNC al PDL votează pentru suspendarea din PDL a lui Cristian Preda şi pentru desemnarea lui Predoiu ca prim-vicepreşedinte al Partidului. 
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close