Antena 3 CNN Politică Prefectul de Ilfov: Alegerile de duminică AR PUTEA FI DETURNATE

Prefectul de Ilfov: Alegerile de duminică AR PUTEA FI DETURNATE

Prefectul de Ilfov: Alegerile de duminică AR PUTEA FI DETURNATE
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Mai 2014   •   16:04
Există semnale de încercare a fraudării alegerilor de mâine, avertizează prefectul de Ilfov. Avertismentul a fost făcut cu puţin timp în urmă, în videoconferinţa de la Ministerul de interne. 

Prefectul a făcut, la începutul intervenţiei, referire la un incident electoral care ar fi avut loc în Otopeni, vineri seară, despre care a spus că a ţinut legătura "cu inspectorul şef şi cu colegii de la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă", cărora le-a mulţumit  pentru modul în care au rezolvat această problemă. 
"Numai că, în ultima perioadă există tot felul de semnale şi v-aş cere permisiunea să vă raportez personal despre nişte situaţii punctuale care se înregistrează la nivelul judeţului Ilfov vizavi de procesul electoral, care se pare că va fi deturnat de la calea legală sau se încearcă lucrul acesta", i-a spus prefectul judeţului Ilfov vicepremierului Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.
Vicepremierul i-a spus că îi cere să respecte legea şi că îl aşteaptă la Ministerul Afacerilor Interne să spună ce probleme are.
"Domnule prefect, eu am rugăminte să respectaţi legea. Sunt aici la minister toată ziua, vă aştept la minister dacă aveţi probleme deosebite", i-a spus Oprea prefectului, care a răspuns: "Am înţeles domnule viceprim-ministru".
Oprea a continuat apoi discuţiile din videoconferinţă cu prefectul judeţului Maramureş, acestea fiind singurele intervenţii din ţară. 
Potrivit unor informaţii publicate în presă, vineri seară, în Otopeni ar fi avut loc un incident electoral, şefa unui partid fiind lovită în cap de către un agent de pază, la intrarea într-un parc, unde erau împărţite pliante cu unul dintre candidaţii la alegerile parlamentare parţiale. 
 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close