Antena 3 CNN Politică Pregătirea PDL pentru alegerile din 2012 - singura preocupare a lui Emil Boc

Pregătirea PDL pentru alegerile din 2012 - singura preocupare a lui Emil Boc

Pregătirea PDL pentru alegerile din 2012 - singura preocupare a lui Emil Boc
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Feb 2011   •   10:50

Singura preocupare a premierului Emil Boc este în acest moment pregătirea pentru alegerile din 2012. Criza, sărăcia, şomajul, scumpirile... toate pică în faţa obiectivului major al PDL- câştigarea alegerilor de anul viitor. Într-o înregistrare obţinută în exclusivitate de Antena 3 de la întâlnirea premierului cu parlamentarii PDL, Emil Boc le spune acestora că pe primul loc este interesul partidului.

Acesta este discursul integral al premierului:

„Cum putem maximiza şansele partidului până în 2012- trebuie avută în partid şi finalizată cu o decizie- oricare ar fi ea! Că va fi soluţia pe ce avem acum să apăsăm pe acceleraţie, că va fi soluţia unui premier politic, că va fi soluţia unui premier independent-aceste lucruri trebuie să rezulte dintr-o analiză a noastră, pe care o decidem şi implementăm.

Avem un respiro în acest moment, din cauza unor cifre pe care domnul preşedinte le-a menţionat. Nu 6,85 deficit bugetar, ci 6,5.

Dar rămâne problema politică care, în ultimă instanţă, dă procentul ăla din sondaj şi ne dă şansa de a câştiga alegerile din 2012. N-avem altă prioritate niciunul dintre noi decât să-i dăm premierul.

Algerile
locale câştigate, ca principală îndatorire în 2012 în toamnă, şi câştigarea alegerilor generale cât suntem noi la guvernare. Pentru că preşedintele va trebui să aibă, în decembrie 2012, 50 plus un vot din partea actualei coaliţii. Adică PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale. Acesta este obiectivul la care mă gândesc în fiecare zi!

Cât timp am nevoie, prezenţa altuia este foarte bine. Ce se întâmplă în perioada următoare politic...Cine cui preia ştafeta pentru acest obiectiv este o decizia noastră pe care trebuie să o luăm raţional şi pentru interesul partidului în primul rând!”

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc alegeri prezidentiale pdl
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close