Antena 3 CNN Politică Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la o mare fabrică de pâine din România: "Afacere 100% românească"

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la o mare fabrică de pâine din România: "Afacere 100% românească"

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat o fabrică din județul Tulcea, unul dintre cei mai mari producători de panificație din România.

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la o mare fabrică de pâine din România: "Afacere 100% românească"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Mia Lungu    |    10 Feb 2024   •   19:30

"Cu o investiție totală de peste 80 de milioane de euro, fonduri europene și programe guvernamentale, Fabrica Lidas este unul dintre cei mai mari producători de panificație din România, reușind să facă față cu succes coloșilor din vestul Europei din industria alimentară.", a transmis Premierul Marcel Ciolacu. 

"Mi-a făcut o mare plăcere să vizitez astăzi această afacere 100% românească! Cu atât mai mult, atunci când am aflat că această echipă tânără și hotărâtă a reușit să-i determine pe mulți români plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă, alături de familiile lor.

Produs în România la fabrica Lidas este o poveste românească de succes care îmi confirmă încrederea că e nevoie de mai multe programe precum INVESTALIM, prin care guvernul susține înființarea și dezvoltarea companiilor care procesează materia primă românească.", a mai precizat prim-ministrul Ciolacu.

#ProdusînRomânia la fabrica Lidas

Cu o investiție totală de peste 80 de milioane de euro, fonduri europene și programe guvernamentale, Fabrica Lidas este unul dintre cei mai mari producători de panificație din România, reușind să facă față cu succes coloșilor din vestul Europei din industria alimentară. Mi-a făcut o mare plăcere să vizitez astăzi această afacere 100% românească! Cu atât mai mult, atunci când am aflat că această echipă tânără și hotărâtă a reușit să-i determine pe mulți români plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă, alături de familiile lor. #ProdusînRomânia la fabrica Lidas este o poveste românească de succes care îmi confirmă încrederea că e nevoie de mai multe programe precum INVESTALIM, prin care guvernul susține înființarea și dezvoltarea companiilor care procesează materia primă românească.

Posted by Marcel Ciolacu on Saturday, 10 February 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close