Antena 3 CNN Politică Premierul Nicolae Ciucă anunţă evaluarea miniştrilor în luna iunie: "Avem obligația să finalizăm cele 58 de apeluri din 69"

Premierul Nicolae Ciucă anunţă evaluarea miniştrilor în luna iunie: "Avem obligația să finalizăm cele 58 de apeluri din 69"

Nicolae Ciucă a anunţat astăzi, la începutul şedinţei de Guvern, că va evalua miniştrii din cabinetul său în luna iunie.

Premierul Nicolae Ciucă anunţă evaluarea miniştrilor în luna iunie: "Avem obligația să finalizăm cele 58 de apeluri din 69"
de Mia Lungu    |    25 Mai 2022   •   13:24

"Se împlinesc 6 luni de când am preluat guvernarea. Este un prilej să putem să privim cu optimism către obiectivele pe care ni le-am asumat. Nu o să facem un bilanț astăzi pentru că am convenit ca această activitate să aibă loc la sfârșitul lunii iunie din motive și argumente cât se poate de obiective", a spus Nicolae Ciucă.

"Ne aflăm în plin proces de finalizare a jaloanelor și țintelor asumate pentru trimestrul al doilea și primul semestru al acestui an și am convenit la nivelul coaliției ca procesul de evaluare pe care îl asumasem pentru primele șase luni să fie prelungit până la sfârșitul lunii iunie, când fiecare dintre ministerele coordonatoare de reforme vor trebui să-și îndeplinească obiectivele asumate", a adăugat acesta.

"Vă rog să acordați atenția cuvenită pentru că așa cum a rezultat din ultima întâlnire a comitetului interministerial sunt în curs de derulare o serie de demersuri prin care până la sfârșitul acestei luni să putem să înaintăm prima cerere de finanțare. Practic săptămâna viitoare MIPE va transmite cererea către Bruxelles, pe de cealaltă parte până la sfârșitul lunii iunie avem obligația să finalizăm cele 58 de apeluri din 69, ca atare de aceea am amânat această evaulare, pentru că evaluarea va depinde îndeplinirea acestui obiectiv de finalizare a celor 58 de apeluri", a mai spus premierul, citat de Mediafax.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă ministri
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close