Antena 3 CNN Politică Premierul Cîţu vorbeşte de lefuri colosale, în mijlocul scumpirilor: "1% din angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net"

Premierul Cîţu vorbeşte de lefuri colosale, în mijlocul scumpirilor: "1% din angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net"

Premierul Florin Cîțu a dat marți asigurări că sunt bani pentru a atinge țintele de guvernare. Cât despre avertismentul făcut de guvernatorul BNR Mugur Isărescu cu privire la inflație, premierul susţine că România nu mai este o țară cu salarii mici.

Premierul Cîţu vorbeşte de lefuri colosale, în mijlocul scumpirilor: "1% din angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    10 Aug 2021   •   11:27

Florin Cîţu este încrezător cu privire la bunăstarea românilor, în ciuda valului de scumpiri care a lovit România.

„Este o estimare a BNR. Eu spun că 1 % din angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net. Crește ponderea celor care au salarii mai mari de o mie de euro, ceea ce înseamnă că România (...) nu mai este o țară cu salarii mici. Sunt cifre pe care nu le-am spus eu, am citit și eu presa. Avem cele mai multe salarii mari în euro nete, ceea ce înseamnă că România devine o destinație pentru investiții cu valoare adăugată. Salariul este determinat de piață”, a spus premierul.

Florin Cîțu  a declarat de asemenea că sunt bani la această rectificare pentru a implementa programul de guvernare al acestei coaliții.

„Sunt bani la acestă rectificare pentru asigurarea că investițiile continuă, că menținem acest ritm de creștere economică și de creștere a predictibilității”, a declarat premierul.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close