Antena 3 CNN Politică Premierul Dacian Cioloș a zburat cu o cursă low-cost spre Timișoara. Motivul pentru care s-a enervat

Premierul Dacian Cioloș a zburat cu o cursă low-cost spre Timișoara. Motivul pentru care s-a enervat

Premierul Dacian Cioloș a zburat cu o cursă low-cost spre Timișoara. Motivul pentru care s-a enervat
11 Noi 2016   •   16:10

Biroul de presă al Guvernului a confirmat „incidentul” din aeronava cu care primul ministru Dacian Cioloș s-a deplasat joi la Timișoara. ”Premierul s-a confruntat cu această situație la bordul avionului - nu a reușit să achite în moneda națională produse aflate spre vânzare pe o cursă internă - și a cerut ministerelor responsabile să analizeze legislația în vigoare pentru a vedea în ce măsură operatorul a încălcat legislația sau a respectat-o”, a precizat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, citat de România Liberă.

Acesta a menționat că premierul Dacian Cioloș se angajează ca în cazul în care legislația permite companiilor aeriene o asemenea practică să ceară o analiză a acestei legislații și posibilitățile de schimbare în sensul obligării companiilor care efectuează zboruri pe rute interne să accepte plata în lei. „Nu în ultimul rând, prim-ministrul a cerut oficial și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului să analizeze această practică”, a declarat Liviu Iolu.

Premierul a zburat la Timișoara cu o cursă o companiei Ryanair.

O fotografie cu Cioloș așteptând la semafor pentru a traversa strada s-a viralizat pe Facebook. Vicepremierul Costin Borc: „Așa suntem obișnuiți să facem”

×
Subiecte în articol: ryanair Dacian Cioloş
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close