Antena 3 CNN Politică Premierul Dăncilă îi dă șah președintelui Klaus Iohannis: "Să publice stenograma discuției de astăzi"

Premierul Dăncilă îi dă șah președintelui Klaus Iohannis: "Să publice stenograma discuției de astăzi"

Premierul Dăncilă îi dă șah președintelui Klaus Iohannis: "Să publice stenograma discuției de astăzi"
03 Apr 2018   •   18:02

Premierul Viorica Dăncilă s-a declarat ''uimită'' de comunicatul transmis de Adminstraţia Prezidenţială după întâlnirea pe care a avut-o marţi cu preşedintele Klaus Iohannis, precizând că cel mai bine ar fi să fie făcute publice stenogramele întrevederii.

Întrebată la Parlament care sunt concluziile după întâlnirea cu Iohannis, Dăncilă a răspuns: "Sincer, sunt un pic uimită. Am văzut comunicatul domnului preşedinte. Eu sunt uimită de acel comunicat, dar nu vreau să fim în postura de a nu crede ceea ce a scris domnul preşedinte în comunicat sau ceea ce spun eu. Cred că cel mai bine ar fi ca domnul preşedinte să arate stenogramele întâlnirii şi atunci ne-am edifica toţi''.

Chestionată dacă de la Cotroceni s-a minţit în legătură cu întâlnirea, ea a precizat: ''Eu nu pot să îmi permit să spun despre cineva că minte, dar lucrurile nu au stat aşa cum este în comunicat".

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, clarificări cu privire la legea salarizării, arătând că există categorii de angajaţi nemulţumiţi şi manifestări sindicale.

×
Subiecte în articol: viorica dancila stenograme Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close