Antena 3 CNN Politică Premierul demis Viorica Dăncilă și-a dezvăluit secretul. Ce reprezintă de fapt broșa pe care o poartă?

Premierul demis Viorica Dăncilă și-a dezvăluit secretul. Ce reprezintă de fapt broșa pe care o poartă?

Premierul demis Viorica Dăncilă și-a dezvăluit secretul. Ce reprezintă de fapt broșa pe care o poartă?
29 Oct 2019   •   10:55

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că parlamentarii care vor participa la votul pentru învestirea noului guvern vor fi excluşi din partid.

Liderul social-democrat a afirmat, într-o emisiune la România TV, că decizia de excludere va fi luată faţă de orice membru al partidului, "indiferent cu îi cheamă".

"Cei care vor merge în Parlament şi vor ieşi din deciziile luate de Comitetul Executiv Naţional, de a nu merge merge la vot, vor fi excluşi automat din partid. Dacă îşi asumă - indiferent cum îi cheamă, indiferent cine sunt - dacă îşi asumă acest lucru... Nu se poate ca întreg partidul să sufere din cauza unor trădări. Am văzut ce s-a întâmplat la moţiune, am văzut că au fost oameni care au trădat. Nu vrem să mai trecem prin aceleaşi experienţe", a afirmat Dăncilă.

Referindu-se la declaraţiile lui Paul Stănescu, care a spus luni că Guvernul Orban trebuie votat, Dăncilă a spus: "Ceea ce a greşit Paul Stănescu este că a venit cu o declaraţie care efectiv nu reprezintă poziţia PSD şi a creat confuzie. Este o voce singulară, pentru că niciun social-democrat nu poate gira un program de guvernare care aduce austeritate".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close