Antena 3 CNN Politică Premierul Emil Boc a semnat deciziile de numire în funcţie a 18 secretari de stat

Premierul Emil Boc a semnat deciziile de numire în funcţie a 18 secretari de stat

Premierul Emil Boc a semnat deciziile de numire în funcţie a 18 secretari de stat
10 Ian 2009   •   20:49

Dacă numirile de la Ministerul Administraţiei şi Internelor provoacă dezbateri publice, numirile de la alte ministere se publică direct în Monitorul Oficial. Premierul Emil Boc a semnat 23 de numiri şi 10 eliberări din funcţii, pentru mai multe ministere şi agenţii guvernamentale.
Premierul Emil Boc a numit în funcţie 18 secretari de stat, precum şi un consilier de stat în aparatul vicepremierului. Au fost numiţi doi vicepreşedinţi ai ANAF, cu rang de secretar de stat precum şi preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi preşedintele Casei Naţionale de Pensii.
La ANAF, Boc i-a numit pe Dragoş George Bogdan şi Mihai Gogâncea Vătăşoiu, vicepresedinţi cu rang de secretar de stat, şi i-a eliberat din funcţie pe Eugen Ciorici şi Şerban Pop. Vladimir Mănăstireanu va ocupa functia de consilier de stat în aparatul vicepremierului Dan Nica.
Premierul a semnat şi deciziile de numire în posturile de secretari de stat la Ministerul Muncii. Silviu Bian este noul preşedinte cu rang de secretar de stat la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Foţei de Muncă, iar Dumitru Nicu Comoiu, Alexandru Petru Fraţean, Mariana Nedelcu şi Marius Lazăr vor ocupa funcţiile de secretari de stat.
La Ministerul Turismului, a fost numit Sorin Munteanu, la Ministerul Economiei, secretari de stat sunt Tudor Şerban si Claudiu Stafie. În Ministerul Educatiei, au fost numiti secretari de stat Iulia Adriana Oana Badea si Augustin Constantin Mitu. La Ministerul Comunicaţiilor, secretar de stat este Costel Topcian, iar la Mediu, Dan Cârlan. Viceprimarul Capitalei Razvan Murgeanu a fost preferat de către premierul Emil Boc pentru functia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii.
În Ministerul Transporturilor, au fost numiţi 2 secretari de stat , Pistru Popa Eusebiu Manea şi Constantin Dascălu. Dan Tătaru este secretar de stat în Ministerul Apărării, Costea Romulus Doru la Ministerul Afacerilor Externe, iar Cristian Anton Irimie si Aurel Nechita în Ministerul Sănătăţii.
Foştii secretari de stat de la Ministerul de Finanţe din timpul guvernării Năstase si Tăriceanu, Gheorghe Gherghina şi Bogdan Dragoi, au revenit în această functie. Premierul a semnat şi deciziile prin care i-a eliberat din funcţia de secretar de stat pe Marin Pătuleanu şi Liviu Radu şi i-a numit în posturi pe Nicolae Moldovan, Mihai Viorel Fifor, Radu Stancu şi Cătălin Vrabie.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc secretar de stat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close